Extra template toevoegen

Deze website builder is verouderd en vervangen door de Bleex website builder 2.0!

Hieronder vindt u informatie hoe u een extra template kunt uploaden naar uw hosting account
zodat u deze kunt gebruiken in de website builder.
Het uploaden van de template gaat via de installatie pagina van de website builder.

In het control panel kunt u de link naar de installatie pagina van de website builder vinden bij
de sectie "Tools -> Website builder -1".

Open het formulier waar u de basis gegevens kunt opgeven via de link "Start building" op de installatie pagina.

Stap 1.

Opties:

Domeinnaam:

De domeinnaam of sub-domeinnaam waarop u de bestanden van de website builder wilt installeren.

Gebruikersnaam:

De FTP gebruikersnaam

Wachtwoord:

Het FTP wachtwoord

Klik op Volgende -> Stap 2

In de volgende stap zal worden aangegeven dat de bestanden van de website builder reeds geinstalleerd zijn.

Klik op de link "Template toevoegen aan huidige installatie".

Selecteer het template van uw keuze.

Klik op Publiceer de website

De template wordt nu gepload naar uw hosting account.