Bleex website builder

Met de Bleex website builder maakt u snel en eenvoudig uw eigen website en/of webwinkel zonder dat hiervoor technische kennis nodig is.
Via de "drag and drop" methode kunt u modules plaatsen op een webpagina, zoals bijvoorbeeld tekst en afbeelding modules en deze daarna vullen met uw eigen tekst en afbeeldingen.
In het Nederlandstalige beheer gedeelte van de website builder heeft u toegang tot alle mogelijkheden die belangrijk zijn voor het maken van een website, zoals het aanmaken van pagina's, het kiezen van een layout en het wijzigen van de kleuren van de layout.

De Bleex website builder is alleen beschikbaar in het Bleex website builder hosting pakket en het complete pakket kost € 2,49 per maand.

Meer info Bleex website builder pakket

Bleex website builder

Standaard website builder

In het basis, advanced en professional hosting pakket is de standaard website builder beschikbaar, die u kunt gebruiken voor alle domeinen die zijn ondergebracht in een hosting pakket.
Via het admin gedeelte van de website builder kunt u pagina's toevoegen aan uw website, bestaande pagina's wijzigen, het template wijzigen en alle overige instellingen die gebruikt worden voor uw website beheren.

Via de wysiwyg (what you see is what you get) editor kunt u eenvoudig de plaats van de afbeeldingen, tekst en opmaak bepalen en wijzigen.
Het admin gedeelte van de website builder ondersteunt diverse talen waaronder Nederlands.