Afbeelding toevoegen

Hieronder vindt u informatie hoe u een afbeelding kunt plaatsen op een webpagina.

Open de pagina waar u de webpagina kunt wijzigen via:

Menu naam -> Pagina die u aan wilt passen

Plaats uw cursor op de plaats waar de afbeelding moet worden weergegeven en klik op het "afbeelding invoegen/bewerken"
icoon in de toolbar.

Opties:

Bestand/URL:

De link naar de afbeelding (inclusief http:// of https://) of klik op het folder icoon dat achter het invoer veld staat.

Wanneer u op het folder icoon klikt, kunt u afbeeldingen uploaden naar de server en kunt u daarna de
afbeeldingen selecteren die u reeds heeft geupload.

Beschrijving:

De beschrijving van de afbeelding.

Titel:

De titel van de afbeelding.

Voorbeeld:

Hier wordt een voorbeeld van de afbeelding weergeven.

Via het tabblad weergave kunt u de uitlijning en de grootte van de afbeelding instellen.