Domeinnaam registreren

Check via het formulier hieronder of de domeinnaam die u wilt registreren nog beschikbaar is of vul de naam van het domein dat u wilt verhuizen in en klik op "start".
Is de domeinnaam beschikbaar dan kunt u deze direct vastleggen.
Wilt u uw domeinnaam naar ons verhuizen dan kunt u dit bij de zoek resultaten aangeven.

Wij kunnen elke domeinnaam extensie voordelig voor u registreren en er is altijd wel een extensie die past bij de website die u wilt maken.

De prijs die u betaalt voor de registratie van een domeinnaam voor het eerste jaar, is ook geldig voor alle volgende jaren.

WWW.

Meest verkochte extensies

.NL domein € 5,09
.COM domein € 10,25
.EU domein € 12,50
.BE domein € 7,95
* Alle prijzen zijn per jaar, ex. BTW

Bestel informatie

Bij het plaatsen van een bestelling voor een domeinnaam samen met een hosting pakket, wordt de domeinnaam automatisch gekoppeld aan het hosting pakket.
Wanneer u alleen een domeinnaam bestelt en u heeft reeds een hosting pakket bij ons, dan zal het domein dat u registreert automatisch worden toegevoegd aan uw hosting pakket.

Indien u nog geen hosting pakket bij ons heeft en alleen een domeinnaam wilt vastleggen, dan wordt het domein ondergebracht in een domein account en kunt u gebruik maken van een aantal gratis diensten.

DNS beheer - redirect

Via het control panel kunt u voor elke domeinnaam een verwijzing instellen zodat het domein gaat verwijzen naar een andere website of uw socialmedia pagina.

Ook kunt u via de module DNS beheer de DNS records die gekoppeld zijn aan een domein aanpassen en nieuwe records toevoegen.

DNS beheer
Meerdere domeinnamen in hetzelfde pakket

Meerdere domeinnamen

Er kunnen maximaal vijf domeinnamen worden ondergebracht in hetzelfde hosting pakket. Deze domeinnamen krijgen een eigen document root.
Zo kunt u meerdere websites hosten in hetzelfde hosting pakket.

Gratis e-mail adres

Wanneer u alleen een domeinnaam bestelt, en u heeft nog geen hosting pakket bij ons, dan kunt u voor het domein een e-mail adres aanmaken en bent u dus bereikbaar via het domein.
Ook kunt u instellen dat de ontvangen e-mails moeten worden doorgestuurd naar een ander e-mail adres.

E-mailen via uw domeinnaam
Gratis website

Gratis website

Wanneer u een domeinnaam zonder hosting pakket bestelt, dan kunt u gratis een miniwebsite maken via de Bleex website builder Lite. Doorgaans is dit voldoende om bijvoorbeeld uw "visite kaartje online" te maken.

Info Bleex website builder

Domeinnaam verhuizen

Wilt u uw domeinnaam verhuizen naar Your-webhost, dan kunt u het domein bestellen via onze website. Automatisch zal worden aangegeven dat het om een verhuizing gaat.
De kosten voor de verhuizing van het domein zijn voor onze rekening. Wat in rekening wordt gebracht zijn de registratie kosten van het domein voor een nieuw jaar.

Info verhuizen domeinnaam

E-mailen via uw domeinnaam