Domeinnaam registreren

Check via het formulier hierboven of de domeinnaam die u wilt registreren nog beschikbaar is.
Is de domeinnaam beschikbaar dan kunt u deze direct vastleggen.
Wilt u uw domeinnaam naar ons verhuizen dan kunt u dit bij de zoek resultaten aangeven.

De prijs die u betaalt voor de registratie van een domeinnaam voor het eerste jaar, is ook geldig voor de volgende jaren, tenzij een registry de prijs van een domein wijzigt.

Domeinnaam prijzen

Wij kunnen elke domeinnaam extensie voordelig voor u registreren en er is altijd wel een extensie die past bij de website die u wilt maken.

Overzicht prijzen domeinnamen

Domeinnaam prijzen

Meest verkochte extensies

.NL domein € 5,09
.COM domein € 10,25
.EU domein € 12,50
.BE domein € 7,95
* Alle prijzen zijn per jaar, ex. BTW

Bestel informatie

  • Bij het plaatsen van een bestelling voor een domeinnaam samen met een hosting pakket, wordt de domeinnaam automatisch gekoppeld aan het hosting pakket.
  • Wanneer u alleen een domeinnaam bestelt en u heeft reeds een hosting pakket bij ons, dan zal het domein dat u registreert automatisch worden toegevoegd aan uw hosting pakket.
  • Indien u nog geen hosting pakket bij ons heeft en alleen een domeinnaam wilt vastleggen, dan wordt het domein ondergebracht in een domein account en kunt u gebruik maken van een aantal gratis diensten.
Overzicht gratis extra's

Domeinnaam verhuizen

Wilt u uw domeinnaam verhuizen naar Your-webhost, dan kunt u het domein bestellen via onze website. Automatisch zal worden aangegeven dat het om een verhuizing gaat.
De kosten van de verhuizing van het domein zijn voor onze rekening. Wat in rekening wordt gebracht zijn de registratie kosten van het domein voor een nieuw jaar.

Info verhuizen domeinnaam

E-mailen via uw domeinnaam