Hyper link toevoegen

Deze website builder is verouderd en vervangen door de Bleex website builder 2.0!

Hieronder vindt u informatie hoe u een (hyper) link kunt plaatsen op een webpagina.

Open de pagina waar u de webpagina kunt wijzigen via:

Menu naam -> Pagina die u aan wilt passen

Selecteer de tekst of afbeelding waarvan u een link wilt maken en klik op het "Link symbool" in de toolbar.

Opties:

URL:

De link naar de pagina (inclusief http:// of https://)

Wanneer u op het folder icoon klikt, kunt u bestanden uploaden naar de server (bijvoorbeeld een PDF bestand) en kunt u
bestanden selecteren die u reeds heeft geupload.

Het geselecteerde bestand wordt daarna door de hyper link geopend.

Lijst:

Wanneer u een link wilt maken naar een pagina van uw eigen website kunt
u via deze optie de pagina van uw website selecteren.

Doel:

Selecteer of de link in hetzelfde scherm of in een nieuw scherm geopend moet worden.

Titel:

De tekst die wordt weergegeven wanneer de cursor boven de link geplaatst wordt.

Klasse:

Via deze optie kunt u selecteren of u een standaard link wilt toevoegen of
dat u de link wilt gebruiken om een afbeelding in een popup weer te geven.