PhpMyAdmin

Hieronder vindt u informatie over hoe u PhpMyAdmin kunt openen.

Open PhpMyAdmin via:

Tools -> PhpMyAdmin

Log in gegevens:
De log in gegevens voor PhpMyAdmin zijn de database gebruikersnaam en het wachtwoord van de database gebruiker die u heeft opgegeven tijdens het aanmaken van de database.
Indien u deze niet meer weet, dan kunt u de database gebruikersnaam en het wachtwoord doorgaans vinden in het configuratie bestand van het script dat de database gebruikt.

U kunt ook automatisch inloggen in PhpMyAdmin zonder dat u een database gebruikersnaam of het wachtwoord van de database gebruiker hoeft op te geven.

Automatisch inloggen in PhpMyAdmin:

Dashboard -> Databases -> Selecteer database -> Inloggen