Instellingen database gebruiker

Hieronder vindt u informatie over hoe u de instellingen van een database gebruiker kunt wijzigen.

Open het formulier om de instellingen van een database gebruiker te wijzigen via:

Tools -> Databases -> Selecteer database -> Instellingen database gebruiker -> Selecteer database gebruiker -> Instellingen wijzigen

Opties:

Gebruikersnaam:

De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.

Wachtwoord:

Het wachtwoord voor de database gebruiker dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Sta remote access toe:

Check de box om de database te kunnen benaderen vanaf een externe locatie.

Privileges database gebruiker:

Vink de gewenste privileges aan.