Instellingen database gebruiker

Hieronder vindt u informatie over hoe u de instellingen van een database gebruiker kunt wijzigen.

Open het formulier om de instellingen van een database gebruiker te wijzigen via:

Dashboard -> Databases -> Selecteer database -> Database gebruikers -> Selecteer database gebruiker -> Bewerken

Opties:

Gebruikersnaam:
De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.

Wachtwoord:
Het wachtwoord voor de database gebruiker dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Sta remote access toe:
Check de box om de database te kunnen benaderen vanaf een externe locatie.

Privileges database gebruiker:
Check de box van de privileges die u wilt activeren.
De afbeelding hierboven bevat een beperkt aantal privilege opties.