Database toevoegen

Hieronder vindt u informatie over het toevoegen van een database.

Open het formulier om een database toe te voegen via:

Dashboard -> Databases -> Toevoegen

Opties:

Database naam:
De naam van de database die u wilt toevoegen.
Uw control panel gebruikersnaam wordt automatisch als prefix toegevoegd.

Type database:
Alleen MySQL databases zijn beschikbaar.

Database encoding:
De encoding die gebruikt wordt voor de database.

Database gebruiker:
De gebruiker die toegang heeft tot de database.
U kunt een bestaande database gebruiker selecteren of een nieuwe gebruiker toevoegen.

Nieuwe gebruikersnaam:
De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegan te krijgen tot de database.
Uw control panel gebruikersnaam wordt automatisch als prefix toegevoegd.

Wachtwoord:
Het wachtwoord voor de database gebruiker dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.

Remote toegang:
Check de box om de database te kunnen benaderen vanaf een externe locatie.

De nieuw aangemaakte database is toegankelijk via:
De database is standaard bereikbaar via de waardes die u ziet in dit veld.
Deze waardes kunt u niet wijzigen.