Database toevoegen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een database kunt toevoegen.

Open het formulier om een database toe te voegen via:

Tools -> Databases -> Nieuwe database toevoegen

Opties:

Database naam:

De naam van de database die u wilt toevoegen.
Uw control panel gebruikersnaam wordt automatisch als prefix toegevoegd.

Type database:

Alleen MySQL databases zijn beschikbaar.

Database encoding:

De encoding die gebruikt wordt voor de database.

Database gebruiker:

De gebruiker die toegang heeft tot de database.
U kunt een bestaande database gebruiker selecteren of een nieuwe gebruiker toevoegen.

Nieuwe gebruikersnaam:

De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegan te krijgen tot de database.
Uw control panel gebruikersnaam wordt automatisch als prefix toegevoegd.

Wachtwoord:

Het wachtwoord voor de database gebruiker dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de database.

Sta remote access toe:

Check de box om de database te kunnen benaderen vanaf een externe locatie.