Softaculous basis informatie

Via de module Softaculous script installer kunt u kunt u via enkele muisklikken populaire scripts installeren,
verwijderen en updaten (zie ook: Wordpress automatisch installeren).

Open softaculous via:

Dashboard -> Softaculous installer

Na het open van de softaculous module ziet u aan de linkerkant de categorieën van de beschikbare scripts.
Klik op een categorie om de beschikbare scripts zien binnen deze categorie.
Aan de rechterkant ziet u een overzicht van de meest geïnstalleerde scripts.

Hoofd menu softaculous:

Wordpress manager

Script demo's

Overzicht geïnstalleerde scripts, scripts updaten en scripts verwijderen

Taakbeheer

Instellingen wijzigen

E-mail instellingen

Importeer scripts

FAQ

Log uit