Wordpress automatisch installeren

Via de module module Softaculous script installer in uw control panel kunt u via enkele muisklikken een groot aantal populaire scripts installeren.
De onderstaande handleiding laat zien hoe u Wordpress automatisch kunt installeren.
Wij kunnen Wordpress ook voor u installeren.
Indien u wilt dat wij de Wordpress installatie voor u doen, neem dan contact met ons op.

Open de Wordpress installatie pagina via:

Dashboard -> Installeer Wordpress

Opties:

Protocol:

Indien er een SSL certificaat aan uw domein gekoppeld is kunt u voor het https protocol kiezen.
Indien er geen SSL certificaat aan uw domeinnaam gekoppeld is, dan adviseren wij u om eerst een SSL certificaat voor het domein te activeren.
Klik hier voor informatie over het installeren van een SSL certificaat.

Domein:

Selecteer het domein of subdomein dat u voor de Wordpress installatie wilt gebruiken.

Folder:

Wilt u de Wordpress website laten zien via http://www.uw-eigen-domeinnaam.nl laat dit veld dan leeg.
Wilt u de Wordpress website laten zien via http://www.uw-eigen-domeinnaam.nl/folder-naam/ vul dan folder-naam in.

Database naam:

De naam van de database die aangemaakt wordt voor de Wordpress installatie.
U hoeft geen wijzigingen aan te brengen aan de waarde van dit veld.

Table prefix:

De table prefix die gebruikt wordt voor de database tabellen.
U hoeft geen wijzigingen aan te brengen aan de waarde van dit veld.

Website naam:

De naam van uw website.

Website omschrijving:

Een korte omschrijving van uw website.

Activeer mulitsite:

Via deze optie kunt u een Wordpress multisite installeren.
Doorgaans hoeft u deze optie niet te activeren.

Admin gebruikersnaam:

De gebruikersnaam van de Wordpress adminstrator.
Met deze gebruikersnaam kunt u nadat de installatie voltooid is inloggen in het admin gedeelte van Wordpress.

Admin wachtwoord:

De wachtwoord van de Wordpress adminstrator.
Met dit wachtwoord kunt u nadat de installatie voltooid is inloggen in het admin gedeelte van Wordpress.

Taalkeuze:

Selecteer de taal die u wilt gebruiken voor het admin gedeelte van Wordpress.
Er is een Nederlandstalige Wordpress versie beschikbaar.

Limit login attempts:

Check de box als u het admin gedeelte van Wordpress extra wilt beveiligen met de plugin limit login attemps.

E-mail installatie gegevens naar:

Vul uw e-mail adres in dit veld in.
De installatie gegevens worden nadat de installatie voltooid is per e-mail naar u verzonden.

Geavanceerde opties:

Update notificatie:

Check de box om geen e-mails te ontvangen wanneer er een update voor Wordpress beschikbaar is.

Automatisch updaten:

Check de box om Wordpress automatisch te updaten naar een nieuwere versie wanneer deze beschikbaar komt.

Wordpress plugins automatisch updaten:

Via deze optie kunt u aangeven dat de plugins die gebruikt worden door Wordpress automatisch moeten worden
geupdate tijdens de installatie van een update voor Wordpress.

Wordpress template automatisch updaten:

Via deze optie kunt u aangeven dat het template dat gebruikt worden door Wordpress automatisch moet worden
geupdate tijdens de installatie van een update voor Wordpress.

Kies template:

Via deze optie kunt u tijdens de installatie van Wordpress gelijk een template installeren.
Browse door de beschikbare templates en klik op de "selecteer" knop onder het template van uw keuze.

Indien u geen template selecteert zal het standaard Wordpress template worden geactiveerd.

Klik op de "Installeer" knop.

Installatie voltooid:

De Wordpress installatie is voltooid en u ziet u de link naar uw nieuwe Wordpress website
en de link naar het administrator gedeelte van uw Wordpress website.