Algemene instellingen

Hieronder vindt u informatie over de algemene instellingen van het control panel en hoe u deze kunt wijzigen.

Open het formulier om de algemene instellingen te wijzigen via:

Instellingen of Instellingen -> Gebruikers instellingen

Opties:

Gebruikersnaam:

De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het control panel.
Deze kunt u niet wijzigen.

E-mail adres:

Het e-mail adres dat wordt gebruikt voor systeem berichten.

Thema:

Het thema dat wordt gebruikt door het control panel.

Taalkeuze:

De taal waarin het control panel wordt weergegeven.

Start pagina:

De pagina die wordt vertoond na het in loggen in het control panel.

Regels per pagina:

Het aantal table rows dat standaard op een pagina wordt vertoond.

Wachtwoord:

Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het control panel.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Toegang control panel:

De IP-adressen die toegang hebben tot het control panel.