Functies knoppen in ISPmanager

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste knoppen in ISPmanager.

Een item (mailbox, database etc.) toevoegen.

De instellingen van een geselecteerd item (mailbox, database etc.) of de inhoud bestand bekijken of wijzigen.

Een geselecteerd item (mailbox, database, betstand etc.) verwijderen.

De instellingen van een geselecteerd bestand of folder wijzigen (chmod, hernoemen etc).

Een geselecteerd item (mailbox, ftp acoount enz.) op actief zetten.

Een geselecteerd item (mailbox, ftp acoount enz.) op niet actief zetten.

De instellingen van een gebruiker (database, ftp) bekijken.

De geselecteerde database nakijken op fouten.

Een geselecteerd bestand downloaden.

Een bestand uploaden van uw computer naar uw hosting account.

Een geselecteerd bestand (Zip, Tar) uitpakken in de huidige folder.

De geselecteerde bestanden inpakken (Zip, Tar).

Wijzig autoresponder instellingen van de geselcteerde mailbox.

Download Outlook configuratie voor de geselcteerde mailbox.

De geselecteerde cron job uitvoeren.

De geselecteerde video tutorial afspelen.