Gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen

Deze website builder is verouderd en vervangen door de Bleex website builder 2.0!

Hieronder vindt u informatie hoe u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord om in te loggen in
het admin gedeelte van de website builder kunt wijzigen.

Open het formulier toegang via:

Configuratie -> Toegang

Opties:

Security vraag:

Door het instellen van deze optie kunt u door het beantwoorden van de security vraag het wachtwoord resetten
wanneer u het wachtwoord om in te loggen in het admin gedeelte van de website builder niet meer weet.

Alleen toegang met nieuwe gebruikersnaam/wachtwoord:

Via deze optie kunt u aangeven of de nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord moet moet worden toegevoegd aan
de huidige log in gegevens of dat deze in de plaats moeten komen van de huidige log in gegevens.