Bestand/Folder permissies

Via de meeste FTP programma's kunt u de permissies van een bestand of folder wijzigen.
U kunt de permissies ook wijzigen via de module bestandsbeheer in uw control panel.
Hieronder vind u informatie hoe u de permissies van een bestand of folder kunt wijzigen via de module bestandsbeheer.

Open het formulier om permissies te wijzigen via:

Hoof menu -> Bestandsbeheer -> Browse naar bestand -> Selecteer bestand -> Attributen

Opties:

Naam:
De naam van het bestand of folder.
U kunt de naam van het bestand en de extensie wijzigen.

Gebruiker:
De eigenaar van het bestand of de folder.

Groep:
De groep die eigenaar is van het bestand of de folder.

Permissies:
U kunt de permissies instellen via een binary mask (bijvoorbeeld: 751) of via het checken van de boxen.