Toegang beveiligde folder

Hieronder vindt u informatie over hoe u gebruikers kunt toevoegen aan een beveiligde folder of de instellingen van bestaande gebruiker(s) kunt wijzigen.

Open het formulier om de gebruikers instellingen te wijzigen of nieuwe gebruiker toe te voegen:

World Wide Web -> Folder toegang -> Selecteer folder -> Gebruikers instellingen

- nu kunt u een gebruiker toevoegen:

- of de instellingen van een gebruiker wijzigen:

Selecteer gebruiker -> Instellingen wijzigen

Opties:

Gebruikersnaam:

De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de beveiligde folder.

Wachtwoord:

Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de beveiligde folder.