Toegang beveiligde folder

Hieronder vindt u informatie over hoe u gebruikers kunt toevoegen aan een beveiligde folder of de instellingen van bestaande gebruiker(s) kunt wijzigen.

Open het formulier om de gebruikers instellingen te wijzigen of nieuwe gebruiker toe te voegen:

WWW-domeinen -> Selecteer domein -> Selecteer folder -> Gebruikers

Gebruiker toevoegen:

Instellingen van een gebruiker wijzigen:

Selecteer gebruiker -> Bewerken

Opties:

Gebruikersnaam:
De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de beveiligde folder.

Wachtwoord:
Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de beveiligde folder.

Bevestig wachtwoord:
Vul het wachtwoord nogmaals in.