Beveiligde folder toevoegen

U kunt uw website of een folder van uw website voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord zodat alleen de personen die de gebruikersnaam en het wachtwoord weten toegang hebben tot de website of de folder.
Nadat u deze optie heeft heeft aangemaakt kunt u eventueel meerdere gebruikers toevoegen die toegang hebben tot de website of de folder die elk een aparte gebruikersnaam en wachtwoord hebben.

Open het formulier om de gebruikersnaam / wachtwoord toegang in te stellen via:

WWW-domeinen -> Selecteer domein -> Toegang -> Toevoegen

Opties:

Selecteer optie:
U kunt het path naar de folder die u wilt beveiligen handmatig opgeven of selecteren uit in het overzicht van de aanwezige folders.

Path naar folder:
Het path naar de folder die u wilt voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord.
Wilt u de gehele website beveiligen met een gebruikersnaam en wachtwoord vul dan alleen een slash ("/") in.

Gebruikersnaam:
Vul de gebruikersnaam in die moet worden opgegeven om toegang te krijgen tot de website of folder.

Wachtwoord:
Vul het wachtwoord in dat moet worden opgegeven om toegang te krijgen tot de website of folder.

Bevestig wachtwoord:
Vul het wachtwoord nogmaals in.