FTP account wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een FTP account kunt wijzigen.

Open het formulier om een FTP account te wijzigen via:

Hoofd menu -> FTP gebruikers -> Selecteer FTP gebruiker -> Bewerken

Opties:

Naam:
De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de FTP account.
Deze kunt u niet wijzigen.

Wachtwoord:
Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de FTP account.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Home folder:
De FTP home folder.
Wanneer u hier alleen een slash ("/") invult, dan heeft de FTP account toegang tot alle bestanden van de hosting account.
Wanneer u hier bijvoorbeeld /www/uw-eigen-domeinnaam.nl opgeeft, dan heeft deze FTP account alleen toegang tot de folder /www/uw-eigen-domeinnaam.nl en de bovenliggende folders.