FTP account wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een FTP account kunt wijzigen.

Open het formulier om een FTP account te wijzigen via:

Hoofdmenu -> FTP accounts -> Wijzig de instellingen van de geselecteerde FTP account

Opties:

Naam:

De gebruikersnaam die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de FTP account.
Deze kunt u niet wijzigen.

Wachtwoord:

Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de FTP account.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Opmerkingen:

Hier kunt u eventuele opmerkingen plaatsen over deze FTP account.