Configuratie mailbox Ipad/Iphone

Hieronder vindt u informatie over hoe u een mailbox kunt toevoegen aan het e-mail programma van een Ipad of Iphone.

Klik op Instellingen -> E-mail, contacten, agenda's -> Voeg account toe -> Anders -> Voeg mailaccount toe

Opties:

Uw naam: Uw eigen naam
E-mail: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van de mailbox
Beschrijving: Omschrijving van de mailbox

Klik op Volgende

Opties:

Sever inkomende post:

Hostnaam: webxxx.your-webhost.nl (vervang xxx met de eerste drie cijfers van de gebruikersnaam van uw control panel)
Gebruikersnaam: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van de mailbox

Sever uitgaande post:

Hostnaam: webxxx.your-webhost.nl (vervang xxx met de eerste drie cijfers van de gebruikersnaam van uw control panel)
Gebruikersnaam: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van de mailbox

Let op: er zijn enkele uitzonderingen voor de inkomende en uitgaande mailserver, zie onderaan deze tutorial.

Klik op Volgende

(De instellingen worden nu nagekeken en de configuratie wordt voltooid. Dit kan even duren!)

Klik op Bewaar

De mailbox is nu geconfigureerd!