Configuratie mailbox Ipad/Iphone

Hieronder vindt u informatie over hoe u een e-mail adres kunt toevoegen aan het e-mail programma van een Ipad of Iphone.
Bij het toevoegen van het e-mail adres kunt u kiezen tussen het IMAP en POP3 protocol.
Klik hier voor informatie over het verschil tussen het IMAP en POP3 protocol.

Klik op Instellingen -> Wachtwoorden en accounts -> Nieuwe account -> Andere

Opties:

Uw naam: Uw eigen naam
E-mail: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van het e-mail adres
Beschrijving: Omschrijving van de mailbox

Klik op Volgende

Opties:

Kies vor IMAP
Sever inkomende post:

Hostnaam: webxxx.your-webhost.nl (vervang xxx met de eerste drie cijfers van de gebruikersnaam van uw control panel)
Gebruikersnaam: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van het e-mail adres

Sever uitgaande post:

Hostnaam: webxxx.your-webhost.nl (vervang xxx met de eerste drie cijfers van de gebruikersnaam van uw control panel)
Gebruikersnaam: Het e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord van het e-mail adres

Let op: er zijn enkele uitzonderingen voor de inkomende en uitgaande mailserver, zie onderaan deze tutorial.

Klik op Volgende

(De instellingen worden nu nagekeken en de configuratie wordt voltooid. Dit kan even duren!)

Zet notities op niet actief
Klik op Bewaar

Het e-mail adres is nu geconfigureerd op uw Ipad of Iphone!