DNS record wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een DNS record kunt wijzigen via het control panel.

Open het formulier waar u DNS records kunt wijzigen via:

Dashboard -> DNS beheer -> uw-eigen-domeinnaam.nl -> DNS records

Selecteer het DNS record dat u wilt wijzigen -> Bewerken

Opties:

Naam:
De naam van het domein of sub-domein.

Type:
Het type DNS record.

TTL:
Time to live waarde (doorgaans 3600).

Waardes of IP adres:

Het IP adres dat gekoppeld moet worden aan het DNS record (bijvoorbeeld bij een A record)
of de domeinnaam die moet worden gekoppeld aan het DNS record (bijvoorbeeld bij een CNAME).
De velden die u hier ziet zijn afhankelijk van het type DNS record dat uw wilt wijzigen.

Let op: Volledige domeinnamen moeten worden opgegeven in FQDN formaat en dus eindigen met een . (punt).