DNS record wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een DNS record kunt wijzigen via het control panel.

Open het formulier waar u DNS records kunt wijzigen via:

Hoofdmenu -> Domeinnamen (DNS) -> uw-eigen-domeinnaam.nl -> Records

Selecteer het DNS record dat u wilt wijzigen -> Wijzigen

Opties:

Naam:

De naam van het domein of sub-domein.

Type:

Het type DNS record.

Waarde:

Het IP adres dat gekoppeld moet worden aan het DNS record (bijvoorbeeld bij een A record)
of de domeinnaam die moet worden gekoppeld aan het DNS record (bijvoorbeeld bij een CNAME) enz.

N.B. Volledige domeinnamen moeten worden opgegeven in FQDN formaat en dus eindigen met een . (punt).