Gebruikersnaam en wachtwoord resetten

Deze website builder is verouderd en vervangen door de Bleex website builder 2.0!

Hieronder vindt u informatie hoe u de gebruikersnaam en het wachtwoord van het admin gedeelte van
de website builder kunt resetten wanneer u deze allebei vergeten bent.
Het resetten van de gebruikersnaam en het wachtoord gaat via de installatie pagina van de website builder.

In het control panel kunt u de link naar de installatie pagina van de website builder vinden bij
de sectie "Tools -> Website builder -1".

Open het formulier waar u de basis gegevens kunt opgeven via de link "Start building" op de installatie pagina
van de website builder.

Stap1.

Opties:

Domeinnaam:

De domeinnaam of sub-domeinnaam waarvoor u de log in gegevens van het admin gedeelte wilt resetten.

Gebruikersnaam:

De FTP gebruikersnaam

Wachtwoord:

Het FTP wachtwoord

Klik op Volgende -> Stap 2

In de volgende stap zal worden aangegeven dat de bestanden van de website builder reeds geïnstalleerd zijn.

Klik op de link "Wijzig gebruikersnaam, wachtwoord of voeg een domein toe".

Klik op "Volgende stap 3"

Opties:

Nieuwe gebruikersnaam:

De gebruikersnaam die u wilt gaan gebruiken om in te loggen in het admin gedeelte van de website builder.

Wachtwoord:

Het wachtwoord die u wilt gaan gebruiken om in te loggen in het admin gedeelte van de website builder.

Herhaal wachtwoord:

Vul het door u opgegeven wachtwoord nogmaals in.

Klik op Publiceer de website

De nieuwe log in gegevens voor het admin gedeelte van de website builder worden nu
geupload naar uw hosting account.
Nadat het uploaden is voltooid kunt u het admin gedeelte van de website builder bereiken via:
http://uw-eigen-domeinnaam.nl/admin.php

N.B. vervang uw-eigen-domeinnaam.nl door de domeinnaam die u heeft opgegeven tijdens het reset proces.