Subdomein toevoegen

Hieronder vindt u informatie over hoe u een u een subdomein kunt aanmaken.

U kunt een subdomein toevoegen door een folder met het formaat subdomein.uwdomeinnaam.nl
aan te maken in de folder WWW.
Nadat u de folder heeft aangemaakt is het subdomein direct actief.
De folder kunt u bijvoorbeeld met behulp van de File manager aanmaken.

Open het formulier om een folder binnen de folder WWW aan te maken via:

Tools -> File manager -> Dubbel klik op de folder WWW -> Nieuw bestand of folder toevoegen

Opties:

Type:

Selecteer folder.

Naam:

De naam van het subdomein dat u wilt toevoegen, bijvoorbeeld: test.uwdomeinnaam.nl .