Subdomein aanmaken

Hieronder vindt u informatie over hoe u een u een subdomein kunt aanmaken.

U kunt een subdomein aanmaken door een folder in het formaat subdomein.uw-eigen-domeinnaam.nl aan te maken in de folder WWW.
Nadat u de folder heeft aangemaakt is het subdomein per direct actief.
De folder kunt u via een FTP programma of via het control panel via de module bestandsbeheer aanmaken.

Subdomein aanmaken via de module bestandsbeheer:

Open het formulier waarmee u een nieuwe folder kunt aanmaken via:
Hoofdmenu -> Bestandsbeheer -> Dubbel klik op de folder WWW -> Toevoegen

Opties:

Type:
selecteer folder.

Naam:
vul de naam in van het subdomein dat u wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld subdomein.uw-eigen-domeinnaam.nl.

Nadat u op de knop "OK" heeft geklikt zal de folder voor u worden aangemaakt en is het subdomein direct actief.
De bestanden voor de website van het subdomein moet u plaatsen in de folder die u heeft aangemaakt.