AWstats

Statistieken (AWstats) voor uw website(s) kunt u bekijken via de url: http://www.uw-eigen-domeinnaam.nl/webstat/ .
Vervang uw-eigen-domeinnaam.nl door de naam van een domein dat is ondergebracht in uw hosting account.

De folder webstat, die gebruikt wordt voor de bestanden van AWstats, is standaard beveiligd met een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Deze zijn bij activatie van uw hosting pakket gelijk aan de log in gegevens van uw control panel.

Bij het wijzigen van het wachtwoord van uw control panel, wijzigt het wachtwoord dat u moet gebruiken om in te loggen in AWstats niet mee.
Wanneer u de log in gegevens voor AWstats niet meer weet of wilt wijzigen dan kunt u deze uiteraard resetten/wijzigen.

U kunt de statistieken pagina's ook openen via uw control panel.

Open de AWstats statistieken pagina's via het control panel:

WWW-domeinen -> Selecteer domein -> Statistieken