Instellingen e-mail adres wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u de instellingen van een e-mail adres kunt wijzigen.

Open het formulier om een e-mail adres te wijzigen via:
Mail -> E-mail adressen -> Selecteer e-mail adres -> Bewerken

Opties:

Alias adressen:
Optioneel: Vul de naam in van de alias e-mail adressen die u wilt toevoegen aan deze mailbox.
Vul alleen het gedeelte voor het "@" teken in (bijvoobeeld: info).
De e-mails die gestuurd worden naar een alias e-mail adres komen allemaal in deze mailbox terrecht.
U kunt meerdere aliassen toevoegen, gescheiden door een spatie (bijvoorbeeld: info webmaster).

Wachtwoord:
Het wachtwoord dat moet worden gebruikt om toegang te krijgen tot de mailbox.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Mail doorsturen naar:
Optioneel: Vul een e-mail adres in waar naartoe de inkomende e-mails moeten worden doorgestuurd.
U kunt meerdere e-mail adressen opgeven, gescheiden door een spatie.

Niet opslaan in mailbox:
Check de box wanneer u de ontvangen e-mails niet op wilt slaan in deze mailbox.
Deze optie kunt u alleen gebruiken wanneer inkomende e-mails worden doorstuurd naar een ander e-mail adres.

Grootte:
Selecteer de hoeveelheid opslagruimte die door de mailbox gebruikt kan worden.