Instellingen mailbox wijzigen

Hieronder vindt u informatie over hoe u de instellingen van een mailbox kunt wijzigen.

Open het formulier om een mailbox te wijzigen via:

E-mail -> Mailboxen -> Selecteer mailbox -> Mailbox wijzigen

Opties:

Alias adressen:

De naam van de alias adressen die u wilt toevoegen aan deze mailbox.
Vul alleen het gedeelte voor het "@" teken in (bijvoobeeld: info).
De e-mails die gestuurd worden naar een alias e-mail adres komen allemaal in deze mailbox terrecht.
U kunt meerdere aliassen toevoegen, gescheiden door een spatie (bijvoorbeeld: info webmaster).

Wachtwoord:

Het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de mailbox.
Laat dit veld leeg indien u het huidige wachtwoord niet wilt wijzigen.

Grootte:

De hoeveelheid opslag ruimte die wordt toegewezen aan de mailbox.

Mail doorsturen naar:

Het e-mail adres in waar naartoe de inkomende e-mails worden doorgestuurd.
U kunt meerdere e-mail adressen opgeven, gescheiden door een spatie.

Niet opslaan in mailbox:

Check de box wanneer u de ontvangen e-mails niet op wilt slaan in deze mailbox.
Deze optie kunt u alleen gebruiken wanneer inkomende e-mails worden doorstuurd naar een ander e-mail adres.