Tijdelijke link

Om uw hosting account in te richten voordat uw domeinnaam actief is (of wanneer er een verhuizing van de domeinnaam is aangevraagd, maar deze nog niet naar onze servers wijst), kunt u gebruik maken van de tijdelijke link.

De tijdelijke link kunt u openen via het control panel.

Het kan zijn dat een script niet goed werkt via de tijdelijke link.

Gebruikt u een Windows besturings systeem dan kunt door een aanpassing te maken in het "hosts" bestand van uw computer uw hosting account bereiken op dezelfde wijze als de domeinnaam actief zou zijn.

Hieronder kunt u zien hoe u het "hosts" bestand kunt aanpassen.

Klik met de rechter muisknop op het "hosts" bestand en kies openen

Selecteer Notepad als programma op het "hosts" bestand te openen

Type het IP-adres van de server waarop uw account gehost wordt -> Type een spatie -> Type domeinnaam

Sla het "hosts" bestand op

Open een browser en vul uw domeinnaam bij de adres balk in.
Uw browser maakt nu direct verbinding met uw hosting account op onze servers.
Nadat de domeinnaam actief is kunt u de toegevoegde regel in het "hosts" bestand verwijderen.