Standaard e-mail instellingen

Hieronder vindt u informatie over de standaard e-mail instellingen.
Bij het toevoegen van een e-mail adres aan een e-mail programma kunt doorgaans u kiezen tussen het IMAP en POP3 protocol.
Klik hier voor informatie over het verschil tussen het IMAP en POP3 protocol.

Standaard e-mail instellingen:

Inkomende en uitgaande mailserver: webxxx.your-webhost.nl (vervang xxx met de eerste drie cijfers van de gebruikersnaam van uw control panel)
Poort uitgaande e-mail: 465
Poort inkomende e-mail: (IMAP): 993
Poort inkomende e-mail: (POP3): 995
SSL gebruiken: ja
Authenticatie methode: wachtwoord
Gebruikersnaam: het e-mail adres
Wachtwoord: het wachtwoord van het e-mail adres

Let op: er zijn enkele uitzonderingen voor de inkomende en uitgaande mailserver: